Uudised

UUS- DUELER ALL TERRAIN A/T002

Neile, kes nõuavad kontrolli ja toimivust igasugusel pinnal, avaldab uus Bridgestone’i rehv Dueler All Terrain A/T002 muljet nii maanteel kui ka maastikul – seda tänu rehvi agressiivsele rehvimustrile ja suurepärasele haarduvusele märgades ja kuivades tingimustes, samuti suurele läbisõidule.

  • Agressiivne rehvidisain 
  • Suurepärane haarduvus märgades ja kuivades tingimustes
  • Parem läbisõit 

All Terrain A/T002 on suure tõhususega rehv, mis on loodud pakkuma usaldusväärset jõudlust mitmesugustel teedel ja maastikel. See rehv on mõeldud nii linnasõitudeks kui ka maastikul seiklemiseks, tagades suurepärase haarduvuse ja vastupidavuse erinevates tingimustes.

Peamised omadused:

  1. Mitmekülgne kõigis tingimustes: All Terrain A/T002 on loodud tulema toime mitmesuguste maastike ja teeoludega. See tagab kindla haarduvuse nii asfaldil kui ka maastikul ning pakub ohutut ja mugavat sõidukogemust.

  2. Suurepärane veojõud: Rehvi unikaalne mustridisain võimaldab maksimaalset veojõudu, tagades parema kontrolli ja stabiilsuse ebatasastel teedel, liivas, mudas ja lumel.

  3. Pikk kasutusiga: All Terrain A/T002 on valmistatud vastupidavatest materjalidest, mis tagavad pika kasutusea ja vähendavad kulumist. See muudab rehvi suurepäraseks valikuks igapäevasteks sõitudeks, pikemateks teekondadeks ja maastikul seiklemiseks.

  4. Mugavus ja vaikne sõit: Rehvil on täiustatud mürasummutustehnoloogia, mis vähendab tee müra ja tagab vaiksema sõidukogemuse, tagades mugavuse nii juhile kui ka kaassõitjatele.

  5. Veekindel disain: All Terrain A/T002 omab veekindlat disaini, mis aitab vältida vesiliu tekkimist ja tagab parema pidurdusjõudluse märgades tingimustes, suurendades liiklusohutust.

See rehv sobib suurepäraselt SUV-dele, maasturitele ja pickup-traktoritele, kes otsivad tasakaalu linnasõidu ja maastikusõidu vahel. All Terrain A/T002 on usaldusväärne rehv, mis vastab mitmesugustele sõidunõuetele, pakkudes suurepärast jõudlust ja turvalisust erinevates sõidutingimustes.