Uudised

Suur suverehvide test 2022: võrdluses 50 rehvi

Suverehvide test 50 rehviga mõõdus 215/55R17: esimene ohutuskontroll näitab, millised rehvid on paremad!

Sel aastal testime suverehve rehvimõõdus 215/55 R 17. See rehvimõõt sobib paljudele keskklassi sõidukitele, nagu VW Passat, Skoda Superb ja Ford Mondeo; aga ka paljudel linnamaasturitel nagu Audi Q2 ja VW T-Roc. Testi jaoks osteti jaemüüjatelt varjatult üle 50 erinevate rehvitootjate suverehvi.
Kvalifikatsiooniringis tehakse esimene ohutuskontroll pidurdusteekonna pikkuse kohta kuival ja märjal teel. Teisele ringile pääsevad vaid parimad pidurdajad – tegelik rehvikatse vesiliu ja juhitavustestidega ning loomulikult meie mitte ainult säästjatele huvi pakkuv "Miilage" test, mille käigus määratakse läbisõit seaduse järgi. minimaalne mustrisügavus.

 

Suverehvide test 2022: Bridgestone avaldab pidurdustestis muljet


Ohutuskontrollis on ootuspäraselt 10 parema hulgas tuntud kaubamärgid nagu Bridgestone, Dunlop, Vredestein ja Michelin – aga ka Lõuna-Koreast pärit Hankooki kaubamärk, mis on samuti juba aastaid tunnustatud, aga ka odavam rehv. tootjad nagu Nokian, Kumho, Toyo, Falken ja Nexen. Bridgestone Turanza T005 aeglustab tippu. See saavutab lühima pidurdusteekonna märjal teel ja on ees ka siis, kui liita kokku mõlema pidurdustesti (märjal ja kuival) pidurdusteekonnad.


Finaali pääsevad parimad pidurdajad


Kuigi testi viimane voor pole veel täielikult lõppenud, näitame siin juba ohutuskontrolli tulemusi (täielikku testiaruannet saate peagi lugeda ajakirjast AUTO BILD 10/2021). Tabelis on näidatud mõlemal pidurdustestil mõõdetud pidurdusteekonnad ja lisatud väärtused. Tabeli 21 parimat märgitud rehvi pääsesid ohtrate ohutusvarudega finaali. Soovitame mitte osta tabeli allosas kaldkirjas märgitud rehve – need ei paku piisavalt turvavarusid.